четвер, 6 грудня 2018 р.

Крамничка сувенірів над Тисою

В рахівських Карпатах створені всі необхідні умови для повноцінного відпочинку за будь-якої пори року. Окрім самих гір Рахівщина славиться своєю багатою історією, традиціями, і не менше — сувенірною продукцією. Fun-Route підготували  невелику «екскурсію» по магазину з сувенірами, аби ви змогли детальніше ознайомитися із тим, що пропонують туристам рахівські майстри, а згодом обрати щось для себе.

Пропонуємо чудові вироби, у які наші талановиті майстри вклали частинку душі та прекрасної рахівської природи, якою хочемо поділитися з Вами. Всілякі вироби з дерева.



Тут можна купити і традиційні вишиванки, сукні, інший вишитий одяг і вінки, або футболки зі всілякими забавними написами, виконаними в українському та гуцульському колориті.


Кожен бажаючий може придбати тут оригінальну  кераміку, керамічні дзвіночки,  ароматичні свічки інші музичні інструменти та сувеніри ручної роботи.














Великим попитом тут користуються місцеві ягоди та трави, які можна купити в сушеному вигляді.
Під час подорожі Рахівщиною ніхто не може обійтися без придбання різних сувенірних дрібничок «на пам’ять». Тож, подорожуйте чудовим краєм, відвідайте сувенірну крамничку над Тисою в самому центрі Рахова й повертайтеся додому, прихопивши з собою безліч сувенірів для себе й подарунків для рідних і друзів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Fun-Route - будні. Підготовка до масштабного районного заходу

Триває клопітка підготовка до проведення профінформаційного масового заходу для учнівської молоді Рахівського району "День кар’єри&quo...