субота, 8 вересня 2018 р.

Обираємо здоровий спосіб життя!

Тема здорового способу життя сьогодні стає все більш актуальною у всьому світі. Всі ми мріємо про професійний і особистий успіх. Адже досягти бажаного в професії та особистому житті завжди більше шансів у привабливих, дихаючих здоров'ям і позитивом людей.
Ми звикли до комфорту в побуті і в школі, на роботі, де всілякі механізми виконують за нас левову частку фізичної роботи, залишаючи нам дуже мало шансів для рухової активності. Адже не дарма сказав хтось із великих - "рух - це життя". Щоб м'язи довгі роки залишалися сильними, тіло підтягнутим, а організм працював як годинник, необхідно знаходити час для фізичних вправ.
Тому, учасники команди FunRoute розпочинають свій ранок на тренажерному майданчику під відкритим небом.
О 6 годині ранку тут зовсім не людно, свіже, ранкове, осіннє повітря - надихає на нові звершення, а насамперед на удосконалення свого тіла та здоров’я.




Спортивний площадка під відкритим небом включає в себе кілька видів тренажерів «Повітряний ходок», «Орбітек», «Бруси», «Жим ногами подвійний», «Бруси подвійні», «Лавка для пресу подвійна», «Тяга зверху+жим від грудей», «Лижник», «Гребля», «Маятник+твістер» та інші. На деяких з них можуть займатись одразу по дві людини. Також на майданчику встановлено рукохід для прихильників стрітворкауту. На ньому, як і на спортивному устаткуванні, можна тренувати різні групи м’язів (спини, ніг, пресу, торсу, плечового поясу). Все обладнання є антивандальним, виготовлене з міцних сталевих труб та пофарбоване полімерною фарбою, стійкою до атмосферних впливів.


FunRoute радить - "Тренуйтеся на здоров’я!"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Fun-Route - будні. Підготовка до масштабного районного заходу

Триває клопітка підготовка до проведення профінформаційного масового заходу для учнівської молоді Рахівського району "День кар’єри&quo...