неділю, 30 вересня 2018 р.

Протягом дня, Fun-Route здолали 15 кілометрів

Сьогодні профікемпівці провели туристично-краєзнавчий маршрут, що виходить на вершину гори Шоймул, звідки відкриваються неповторні краєвиди Карпатських гір. Гора знаходиться на території Біосферного заповідника. Тут і справді дуже цікаво, красиво та унікально.  На вершині Шоймула відкриваються чудові панорами міста Рахова і села Костилівки. Ми побували на висоті 1100 м.н.р.м.

З-під вершини Шоймула можна побачити  краєвиди Карпатських гір вкриті полями та лісами, найвищі гірські хребти та вершини, безмежне синє небо, до якого, немов можна доторкнутися витягнувши руку.З північних схилів гори Шоймула видно значну частину карпатських гір. Крім того, дуже чудово видно Свидовецький масив з своїми відрогами, частину Чорногірського масиву, Рахівські гори. 



































Звідси чудово видно найвищу вершину Українських Карпат — це гору Говерлу, яка розміщена на Чорногірському масиві. Верхівка якої була вкрита снігом, але це було з самого ранку, на після обіду сніг на вершинах розтанув. Сонечко, ще зігріває нас своїм теплом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Fun-Route - будні. Підготовка до масштабного районного заходу

Триває клопітка підготовка до проведення профінформаційного масового заходу для учнівської молоді Рахівського району "День кар’єри&quo...