вівторок, 13 листопада 2018 р.

Fun-Route рекомендує кафе-бар "Веранда"

Команда Профікемп-Рахів-Fun-Route проводять дослідження в ході якого, відзначають заклади де можна відпочити та смачно попоїсти. Отже,  рекомендуємо до вашої уваги кафе-бар"Веранда"
Кафе-бар "Веранда" - це ідеальне місце для того, хто хоче якісно і комфортно відпочити, насолодитися смачною їжею і ароматною кавою. Тут кожен знайде собі місце до душі і зможе вибрати блюдо, яке задовольнить бажання навіть найвибагливішого гостя. Завдяки зручному розташуванню з кафе-бару "Веранда" відкривається вид на річку Тиса та мальовничі Карпатські гори з центру колоритного міста Рахова.
Заклад відкрився ще в 2000 році, але розвивався і удосконалювався протягом цих років. Інтер'єр і меблі закладу постійно оновлюються і йдуть в ногу з часом.


Кафе-бар "Веранда" розташований в самому центрі міста Рахів, в 50 метрах від Рахівської районної ради та в 650 метрах від автостанції та залізничного вокзалу.

Кафе "Веранда" складається з двох поверхів і двох просторих залів, виконаних в різному стилі. Перший зал містить зручні дивани і великі панорамні вікна, що відкривають вид на центр міста. Тут можна спокійно випити запашної кави з яблучним штруделем і спостерігати за вікном як метушиться чарівне містечко Рахів. Цей зал також містить дитячий куточок, де батьки спокійно можуть залишити своїх дітей і доглядати за ними з зручних крісел, розташованих неподалік.
Другий зал виконаний в класичному стилі - тут знаходяться комфортні стільці і столи. Також тут є проектор, завдяки якому ввечері можна подивитися футбол.

Крім цього  гостям пропонуюють відсвяткувати  дні народження, корпоративи або будь-яку іншу важливу подію. Для цього ресторан"Веранда" має 2 VIP зали. 








Також тут є 2 літні тераси, одна з них знаходиться поруч з VIP залом на другому поверсі, саме звідти можна помилуватися видами міста. Інша літня тераса розташована перед входом, де Ви зможете насолоджуватися смачними напоями в дружній компанії.



перший літній день

тераса літом
Для любителів почитати, кафе-бар "Веранда" містить полички з великою кількістю різноманітних книг українською, російською, чеською та англійською мовами. 

В ході екскурсії нам люб’язно допомагала адміністратор Наталя, яка розповіла нам детально про заклад та професії офіціанта, бармена, кухаря.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Fun-Route - будні. Підготовка до масштабного районного заходу

Триває клопітка підготовка до проведення профінформаційного масового заходу для учнівської молоді Рахівського району "День кар’єри&quo...