четвер, 21 лютого 2019 р.

Fun-Route вшанували День Героїв Небесної Сотні

Цими днями минає п’ять років найдраматичнішої  сучасної історії України – масового розстрілу активістів Майдану в Києві. Криваві події 2014 року сколихнули не тільки Україну, а й увесь світ.

Революція Гідності - навчила бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху.  Приклад тому – героїчний захист східних рубежів країни українськими військовими, в тому числі нашими земляками, це  волонтерський рух, дякуючи якому вдалось підняти армію з колін і зупинити наступ ворога, це самопожертва в ім’я незалежності.

Всі рахівчани та зокрема команда Fun-Route висловлюють щиру вдячність та пошану всім тим, хто без вагань став на захист України та поклав своє щире синівське серце до її ніг, чий героїчний подвиг став прикладом для майбутніх поколінь.  Меморіальний захід розпочався  ходою, школярі несли портрети всіх 104-ох Героїв України.

Участь в урочистостях взяли очільники району і міста, представники установ та організацій району, освітяни, громадські активісти, духовенство і небайдужі містяни.
На площі перед будівлею Будинку культури запалили лампадки у пам’ять людей, що віддали свої життя за Україну.
За всіма загиблими на Майдані, хто боровся за свободу, священнослужителі провели поминальну панахиду, лунали проникливі вірші та пісні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Fun-Route - будні. Підготовка до масштабного районного заходу

Триває клопітка підготовка до проведення профінформаційного масового заходу для учнівської молоді Рахівського району "День кар’єри&quo...